KRIZA U VEZI! Ana Korać PROGOVORILA o odnosu sa Davidom Dragojevićem, STVARI više NISU ISTE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020, 02:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIZA U VEZI! Ana Korać PROGOVORILA o odnosu sa Davidom Dragojevićem, STVARI više NISU ISTE!

Promenio se nakon ulaska u rijaliti!

Među sagovornicima Ognjena Amidžića u noći izbacivanja iz Zadruge, našla se i Ana Korać. Ona je sa Ognjenom razgovarala o odnosu sa verenikom Davidom Dragojevićem, koji čini se vrlo često ima primedbe na njene postupke u Zadruzi.

- Nije mi se još privikao. Malo mi se omusio. Danas smo se isto nešto raspravljali. Kad god mi on nešto zameri, ja to primetim, a on to meni neće da kaže. Uhvatim mu pogled da je zamišljen. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Maksimalno se trudim oko njega, da mu bude super - rekla je Ana.

- Da li mu smeta što je Janjuš tu - pitao je Ognjen.

 - Ne smeta njemu niko konkretno. On sa Janjušem sada ima super odnos. Ja sam mu rekla da su unutra stvari drugačije nego ono što on gleda napolju. Oni sad dele hranu. Mi smo napolju samo imali jednu svađicu pred ulazak. Mi sad nemamo problem, osim neki nesporazum. Ja ga volim najviše i maksimalno se trudim oko njega - rekla je ona.

- Jesi li mu nedostajala dok ste bili razdvojeni - pitao je Ognjen.

- Naravno da sam mu ja nedostajala. Kad mi se vrati film od prošle sezone, nešto me preseče kada čujem da je pitanje za mene. Vidim da mu je neprijatno kada gleda da li će neko ući - pričala je Ana.

Ana nije zvučala mnogo ubedljivo tokom svog izlaganja. Da li je zapravo želela da prikrije krizu u vezi? Ostaje da vidimo.

"Slepo crevo mi je puklo u stomaku, minuti su odlučivali" Brutalna ispovest Ane Kokić KIDA SRCE - bila na ivici života i smrti, sa majkom jedva preživljavala (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.