KRIVI JE ZA RAZVOD BRAKA? Lukas besan na Brenu zbog bivše supruge - Sonje? Učinila NEOPROSTIVO?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2019, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIVI JE ZA RAZVOD BRAKA? Lukas besan na Brenu zbog bivše supruge - Sonje? Učinila NEOPROSTIVO?

Sada se sveti?

Nakon nastupa Lepe Brene i Ace Lukasa na Ušću u okviru Music Week festivala, ništa neće biti isto.

Pevač se oglasio nakon koncerta i brutalno prozvao koleginicu (o čemu je reč pogledajte klikom OVDE).

Lukas tu nije stao, pa se u jednom trenutku obračunao sa ljudima na društvenim mrežama i otkrio razlog napada na Brenu (pogledajte klikom OVDE).

Na estradnom nebu vlada nemir, a svako od pevača je zauzeo svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stranu.

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on Oct 8, 2016 at 1:37pm PDT

Javnost se pita šta stoji iza Lukasove ogorčenosti prema Lepoj Breni, a uzrok je po svemu sudeći Acina bivša supruga Sonja Vuksanović.

Kako se spekuliše, razdor između Lukasa i Brene, koji su godinama bili u odličnim odnosima, nastao je zbog njegove bivše supruge. Aca je Breni navodno zamerio to što je upravo ona upoznala Sonju, s kojom je tada još uvek bio u braku, sa Markom Jarićem. Naime, pisalo se da su Sonja i Marko imali aferu, iako su to oboje demantovali.

"TO MI STVARNO SMETA, SRĐANE!" Jovana oštro skresala kolegi - NEVIĐENA SCENA pred kamerama! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.