KRISTININA MAJKA SE PRVI PUT OBRATILA LUNI! Njene reči LEDE SRCE! Žena je LAF! A ona - UŽAS!(VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2017, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRISTININA MAJKA SE PRVI PUT OBRATILA LUNI! Njene reči LEDE SRCE! Žena je LAF! A ona - UŽAS!(VIDEO)

Ako ima savesti...

Sinoć su svi ćutali i slušali dok je Nadica, tašta Slobe Radanovića, govorila o tome kakvu je havariju u spoljnjem svetu izazvala njegova preljuba sa Lunom Đogani u "Zadruzi" i koliko je zla sve to nanelo njenoj ćerki, Kristini Kiji Kockar (detaljnije OVDE).

Pogledajte OVDE kako je Luna imala hrabrosti da deli lekcije Slobinoj ženi i majci. 

Nadica je rekla da je Kristina prošla kroz pakao, a na pitanje našeg novinara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vladimira Jankovića, kakvo je njeno mišljenje o Luni, Nadica je odgovorila:

- Da vam kažem, meni Luna kao Luna... jedna devojka, sa 21. godinu, previše je nestašna i voli žurke, voli život, kao i svaka 21-ogodišnja devojka. Sasvim jedna devojka... to priliči njenim godinama. Ali, bez obzira, što se nalazi u toj situaciji, dete je zaljubljeno... nemam ništa (loše) da kažem za devojku - rekla je Nadica, na ivici plača. Za to vreme, Luna se smejala.

Ona je zaključila da za sve i jedino krivi Slobu. Pogledajte taj detalj od 18:56:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.