KRISTINA ĆE DA ODLEPI: U pakao Zadruge VRAĆA se i ON! Dolazi da raskrinka SVE LAŽI Kije Kockar! ŠOK (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2018, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRISTINA ĆE DA ODLEPI: U pakao "Zadruge" VRAĆA se i ON! Dolazi da raskrinka SVE LAŽI Kije Kockar! ŠOK (FOTO)

Biće veselo!

U drugoje sezoni se još uvek prepričavaju scene i dogodovštine iz "Zadruge 1", pa je tako procurila informacija da se sledeće nedelje pod krov Bele kuće vraća i Filip Đukić, zvani Magični zbog situacije koju je imao u toaletu sa Kijom Kockar.

Izgleda da će misterija koja se odigrala u WC-u konačno da bude obelodanjena, i nema sumnje da gledaoci jedva čekaju da čuju pojedinosti Filipovog boravka u hotelu sa Kijom.

Na društvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pokrenuta ova tema, što je izazvalo pravi bum te se ne sumnja da će i njegov povratak izazvati isto!

- Kako saznajemo iz pouzdanih izvora, Magični sledeće nedelje ulazi u "Zadrugu 2". Cilj produkcije je da navuče Kockarku da uđe bez honorara, pošto svi znaju da se beznadežno navukla na njegovu alatku - piše u jednom od komentara, za koji se smatra da je malo suvišan.

Pogledajte rezultate

Kakav je vaš stav po pitanju Filipovog povratka u rijaliti? Da li mislite da će ovo uzdrmati Kiju Kockar, ili Đukić ne ulazi tim povodom? Sve što vam se mota po glavi, slobodno nam pišite u komentarima.

Gagi progovorio o Luninoj i Slobinoj LJUBAVI pa otkrio ŠOK DETALJE: Evo šta se događalo POSLE ZADRUGE!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.