KRISTIJANU PRETI DISKVALIFIKACIJA! I to sve zbog NJE - i on se zbog ovoga PLAŠI?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 14:16

KRISTIJANU PRETI DISKVALIFIKACIJA! I to sve zbog NJE - i on se zbog ovoga PLAŠI?

Biće zanimljivo ispratiti ovo do kraja!

Kristijan Golubović definitivno je jedan od najupečatljivijih takmičara u "Zadruzi 4" i već sada se može reći da je jedan od favorita za pobedu.

Pojedini gledaoci smatraju da mu je jedina prava konkurencija Miljana Kulić, koje je u stanju da ga isprovocira do te mere da učini nešto zbog čega bi mogao da bude diskvalifikovan.

- Kristijan je 100% ubeđen da će pobediti i jedini strah ima od Miksi koja može >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ga za minut izludi i diskvalifikuje. Miksi do pobede, ne daj kriminalcu da pobedi - glasi jedan od komentara u Fejsbuk grupama posvećenim "Zadruzi", sa kojim su se mnogi složili.

- Kristijan je jedino ljubomoran i zavidan na Miksi jer je interesantnija od njega i njegovih patoloških pričica i bajki. Osim toga, jača je mentalno od njega i ima najveći honorar - dodao je u drugom komentaru ovaj gledalac.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.