KRISTIJAN ZAVRŠIO U POLICIJI! Odmah nakon DISKVALIFIKACIJE, pravo u STANICU - zbog BRUTALNOG NASILJA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 15:56

KRISTIJAN ZAVRŠIO U POLICIJI! Odmah nakon DISKVALIFIKACIJE, pravo u STANICU - zbog BRUTALNOG NASILJA?!

Izvor otkriva šta se trenutno dešava sa zadrugarom

Poznati srpski kriminalac i rijaliti zvezda Kristijan Golubović danas je diskvalifikovan iz "Zadruge".

Do finala je ostalo manje od mesec dana, ali bes i agresiju Golubović nije uspeo da kontroliše, te je sinoć životinjski nasrnuo na Miljanu Kulić (pogledajte OVDE).

Miljanina majka Marija Kulić zbog ovoga je rešila da podnese prijavu (detaljnije o tome čitajte OVDE), a kako saznajemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od bliskog izvora, Golubović je već danas morao da se javi u policiju.

- Sinoć se desila katastrofa, ovo niko nije mogao da očekuje. Ostalo je tako malo do kraja. Kristijan je pravo iz "Zadruge" morao da ide u policiju. Nema još telefon uz sebe, sve mu je ostalo u produkciji. Trebalo bi da uzme ovih dana - priča naš izvor.

Slična procedura oko uzimanja stvari je sačekala i Taru Simov, koja je takođe bila diskvalifikovana.

Šta je tačan razlog zbog kog je Golubović morao da se javi, ostaje da saznamo. Svima je poznato da je on i ranije imao problema sa zakonom.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.