KRAVA STANIJA i 20 KILOGRAMA na leđima do Svete Gore: Da li se sećate ovog nesvakidašnjeg rijaliti učesnika?

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2019, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAVA STANIJA i 20 KILOGRAMA na leđima do Svete Gore: Da li se sećate ovog nesvakidašnjeg rijaliti učesnika?

A tek pesme o Putinu i Đokoviću!

Svojom pojavom Čedo Đačić iz Pljevalja, kojeg smo upoznali 2016. godine kao učesnika rijalitija Farma u sedmoj sezoni, nikoga ne ostavlja ravnodušnim ni danas.

On je tada poneo ubedljivo najveći prtljag  u rijalitiju ikada koji je moralo da nosi nekoliko ljudi.

- Poneo sam sedam najvećih kofera i još dve ogromne torbe stvari, moj stajling je izuzetno zahtevan - rekao je Pero pred ulazak u rijaliti.

A >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osim stajlingom, Čeda fascinira i postupcima koji su u nekoliko navrata dospeli i do medija.

 Čeda je pevao o Vladimiru Putinu i svom omiljenom sportisti Novaku Đokoviću.

Aktivni je davalac krvi ne samo u Crnoj Gori i Beogradu, koji obožava, nego i tradicionalno godinama odlazi u Jagodinu istim povodom svakog marta. I u Užicu je Đačić poznat kao davalac krvi.

Sebe deklariše kao tekstopisca, pevača, autora, umetnika i osnivača muzičkog benda "Mangulica", a iako to nimalo ne deluje tako on se izjavšnjava kao ljuti oponent kiča, šunda i kao neko ko ne podnosi starlete. Po Staniji Dobrojević je želeo da nazove kravu.

Čedo je sa rancem teškim oko 20 kilograma, pre nekoliko godina sa prijateljem peške krenuo u avanturu do Soluna da bi obišli srpsko groblje i potom stigli do krajnje odrednice Svete Gore.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.