KRAJ ZADRUGE 5! Javno saopštenje! Voditeljka se OBRATILA TAKMIČARIMA: Od SUTRA...! Nastao TAJAC

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2022, 23:46

KRAJ ZADRUGE 5! Javno saopštenje! Voditeljka se OBRATILA TAKMIČARIMA: "Od SUTRA...!" Nastao TAJAC

Iznenađeni su svi!

 Nominovini za prošlu nedelju su Ana Jovanović i Anđelo Ranković.

Voditeljka emisije Dušica Jakovljević uključila se uživo u Belu kuću i krenula da čita pismo Velikog šefa:

- Dragi zadrugari, Ostalo vas je jos samo 26oro u Zadruzi. Večeras ce jos jedan zadrugar napustiti grad u kojem zivite i tada ce ostati 25 zadrugara za koje su gledaoci odlučili da treba da postanu finalisti ovog petog serijala. Ovim želimo zvanično i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s ponosom da vas obavestimo da ce se veliko super finale ovog serijala održati 10.jula sa početkom u 21h.

- Tokom narednih dana ce biti organizovana izbacivanja zadrugara, a večeras nakon što jedan od dvoje nominovanih napusti zadrugu bice otvorene linije za pobednike. Cestitamo svima vama sto ste stigli ovako daleko u ovom takmičenju, a noćas nakon što otvorimo linije za pobednike samo od gledalaca će zavišiti kojim redosledom ćete napustati Zadrugu. - pročitala je Dušica pismo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VANREDNA ODLUKA PRODUKCIJE ŠEST DANA PRED FINALE! Veliki šef presekao - zadrugari ni ne slute šta ih čeka

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2022, 10:45

Biće ovo uzbudljiva noć!..Bliži se kraj pete sezone rijaliti programa "Zadruga" i svi već uveliko polemišu o tome ko bi mogao da odnese pobedu i 50.000 evra kući. Dušica Jakovljević noćas je obavestila zadrugare da će se u nedelju održati veliko superfinale...- Dragi zadrugari, ostalo vas...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.