KRAJ, NEMA VIŠE: Kija DEFINITIVNO odustala od NJEGA! U Zadruzi više NIŠTA neće biti isto! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2018, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ, NEMA VIŠE: Kija DEFINITIVNO odustala od NJEGA! U Zadruzi više NIŠTA neće biti isto! (VIDEO)

Puklo je sve!

Sve su češće situacije u Zadruzi kada je Kristina Kockar u centru pažnje i bez "ostatka" čuvenog ljubavnog trougla (Luna, Sloba). Uplela se stjuardesa i van toga u ozbiljne ljubavne šeme, i postala ozbiljan igrač.

(VIDEO) ISPLIVAO TAJNI SNIMAK IZ ZADRUGE: Gledaoci su ŠOKIRANI! Ona VRIŠTI, a lupa iz sve snage

Pored dečka, Andrije Lazovića, koji je čeka napolju, usledila je afera sa Filipom Đukićem. Priča o navodnom seksu u kupatilu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dugo je bila tema broj jedan. Mnoge druge priče su se takođe plele oko njih dvoje, ali...

KIJA NOSILA HRANU NEPOMIČNOM SLOBI: Usledile BRUTALNE UVREDE, a onda i ŠOK - ona je BOLESNA! (VIDEO)

Sada je, izgleda, tome došao kraj. Evo šta je poručila Kija, i to pred Filipovom bivšom, Marijom Anom, koja ponovo "plete mrežu":

- Meni je bilo mućno da slušam ove gluposti. Ja sam uvek bila prijatelj prema Filipu. Imam svoj princip i stav koji ne menjam. Bila sam napadnuta od strane i ukućana i novinara i gledalaca. Dok je on ćutao, ja sam ta koja je ustajala i svađala se sa sedmoro ljudi u isto vreme. Branim svoje stavove i princip, ja to ne menjam kako dune vetar. Ja cu se sad izjasniti, pošto više nemam nameru da se bavim ovim glupostima.

Na opasku Marije Ane da Kija trčkara za njim, stjuardesa je odgovorila:

- Ja ne želim više da komuniciram sa Filipom. Imaću zvaničnu komunikaciju. Ne želim više da budem upletena u ovakve gluposti, i da se moje ime spaja sa Filipovim imenom i sa Marijom Anom.

Pogledajte u snimku šta je sve Kija rekla, ali i šta je prethodilo njenom obraćanju:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.