KRAJ LJUBAVI?! Luna i Matora nikad prisnije, a zbog OVOG poteza Sanja MORALA da odreaguje! (FOTO, VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ LJUBAVI?! Luna i Matora nikad prisnije, a zbog OVOG poteza Sanja MORALA da odreaguje! (FOTO, VIDEO)

Ne može da veruje...

Tokom večerašnje žurke Jovana Tomić Matora je bila izuzetno vesela, te se cele noći nije odvajala od Lune Đogani, Anabele Atijas i Gagija Đoganija, koji su imali nastup. Ovaj Matorin potez se nikako nije dopao njenoj devojci Sanji Stanković koja nije ostala imuna na sve.

Sanja, koja prati svoju devojku redovno dok je u rialitiju, nije izdržala dok je gledala Matoru, koja je bila izuzetno prisna sa ljudima sa kojima su obe imale žestoke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sukobe.

Naime, Sanja je podelila delić atmosfere sa žurke, na kojoj je Matora tačno između Anabele i Gagija, te je stavila smajli koji se udara po čelu.

Sanji nije lako definitivno dok sve ovo gleda, a da li će njihova veza i ovo izdržati, ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Detaljnije kako je sve to izgledalo možete da pogledate u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

DRAMATIČNA PORUKA ĐORĐA DAVIDA IZ BOLNICE: Ima još JAVNIH LIČNOSTI koje ćute da su ZARAŽENE KORONOM! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.