KRAJ FRKE OKO COBETOVOG BEGA IZ ZADRUGE: Vidite ŠTA se desilo nakon što je IZAŠAO kroz vrata (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2018, 01:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ FRKE OKO COBETOVOG BEGA IZ ZADRUGE: Vidite ŠTA se desilo nakon što je IZAŠAO kroz vrata (VIDEO)

Gotova frka.

U jučerašnjim nominacijama Slobodan Batjarević Cobe je rekao da mu se više ne ostaje u rijalitiju "Zadruga" i da je on svoj posao promovisanja svog pevanja uradio.

On ipak nije nominovan jer su učesnici odabrali Marijanu Zonjić. Međutim, Cobe je sinoć ipak izašao kroz kapiju imanja u Šimanovcima. Iskoristio je priliku kada su ljudi iz produkcije donosili nešto Marku Petruševiću i Aleksi Saviću, i izleteo je kroz vrata, posvedočili su potom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zadrugari.

Učesnici su komentarisali i da će produkcija uspeti da vrati pevača u "Zadrugu", a to se nakon par sati i desilo. Uspeli su da ga ubede ostane u takmičenju.

Pogledajte scene kada se Cobe vratio u igu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.