KRAĐA U ZADRUZI: Dok traje lajv, pogledajte KAKAV zločin se desio (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2018, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAĐA U ZADRUZI: Dok traje lajv, pogledajte KAKAV zločin se desio (VIDEO)

Lukavo.

Dok je u rijalitiju "Zadruga" trajao izbor potrčaka Miljana Kulić iskoristila je priliku da pokrade sve što je mogla da nađe. Prostor je bio pust, jer su svi bili u dnevnoj sobi.

- To što ste mislili, grdno ste se prevarili. Jer ako sad dopustim uvek će to da se dešava. Uvek ću da ostajem bez ičega i da trpim gladna. E pa neću! - pričala je Miljana kao sama za sebe dok je brzim koracima išla od svoje kuće do hotela.

Kada je ušla, počela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da prevrće po stvarima cimera, tražeći hranu, piće cigarete. Ona je sve to potrpala u ruke i iznela iz sobe, a onda je našla novac sakriven u jastučnici, pa mu se obradovala i ponela ga sa sobom:

- Aha, pare! Odlično! Moj novac, fantastično - oduševljena je Miljana, a to objašnjava njene tajanstvene reči na sastanku da "ima novi plan koji je već počela da ostvaruje".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.