KRAĐA, GREŠKA I OTIMANJE INSTAGRAMA: Anina najbolja drugarica otkrila KAKO i KO joj je hakovao telefon

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2019, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAĐA, GREŠKA I OTIMANJE INSTAGRAMA: Anina najbolja drugarica otkrila KAKO i KO joj je hakovao telefon

Zbrka...

Proteklih dana kod fanova Ane Korać se digla galama jer je zadrugarkin Instagram nalog hakovan.

http://Postoji TAČNO PET CAKA da putovanje autom na letovanje bude UŽIVANJE - četvrtu ćete obožavati

Njen nalog na pomenutoj društvenoj mreži je bio neaktivan sve vreme njenog boravka u rijalitiju "Zadruga 2", ali je odjednom pre par dana njen nalog hakovan, izgubila je mnoge pratioce kao i slike.

Anina najbolja drugarica, Soraja Vučelić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je otkrila kako je neko došao do Instagram naloga Koraćeve i kakva su njena saznanja u vezi sa ovom aferom:

- Ana je pre dve godine izgubila karticu. Znam da mi je govorila posle prve "Zadruge" da treba da kupi novu karticu, ali nije kupila i to je tako ostalo. Nije ni kupovala novu jer je ponovo ulazila u rijaliti. Mislim da je neko kupio taj broj telefona koji je Ana imala pre dve godine kada je registrovala profil na "Instagramu" i da joj je tako hakovan. To je uradio neko ko je znao da je ona pre dve godine izgubila telefon i ko je znao koji je ona tada imala broj telefona - rekla je Soraja.

Inače, Filip Mijatov je nedavno objavio znak "Anonimusa", poznate hakerske grupe, a šta je time hteo da poruči - ostalo je nejasno. Da li je to samo njegova nova provokacija ili navodi da zna ko stoji iza svega, ostaje nam da vidimo.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.