KONTRA UDARAC! Janjuš VEČERAS IDE U HOTEL sa Aleks? Sebe prozvao OMILJENIM, sprema se NEVIĐENI HAOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 16:50

KONTRA UDARAC! Janjuš VEČERAS IDE U HOTEL sa Aleks? Sebe prozvao OMILJENIM, sprema se NEVIĐENI HAOS

Au! Sprema se karambol večeras!

Došlo je vreme da ovonedeljni vođa, Aleksandra Nikolić, podeli zadrugarima novac za troškove, a svima je privukao pažnju potez Marka Janjuševića Janjuša.

On je sebe prozvao omiljenom osobom, te najavio da će večeras ići u hotel sa Aleks.

Odmah na početku podele, on je zauzeo mesto pored Aleksandre, baš tamo gde obično sedi omiljena osoba, koju će Aleksandra izabrati tek večeras.

Podsetimo, Janjuš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je i juče pitao Aleksandru da li će ga izabrati za omiljenu osobu i povesti ga u hotel, a jasno je da se on tako već oseća.

Iako je Maji navodno obećao da neće ići u hotel, a danas je nastao opšti haos kada se vratio sa prve bračne noći, ostaje nam da saznamo šta će Maja uraditi ako Janjuš stvarno ode u hotel.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.