KONKURENCIJA SLOBI I LUNI: Zadruga dobila NOVI PAR! Toliko se trudio oko OVE ŽENE - NAJZAD! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2018, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONKURENCIJA SLOBI I LUNI: Zadruga dobila NOVI PAR! Toliko se trudio oko OVE ŽENE - NAJZAD! (VIDEO)

Dugo se muvao oko nje.

Ono što se proteklih dana šuškalo o njihovom odnosu, sinoć su za vreme dočeka Nove godine Zorana Stefanov i Filip Đukić to i potvrdili. Danima su se mogla čuti nagađanja kako jedno drugo simpatišu, a prošle noći konačno su se ljubili pred svima.

Sve je počelo kada se Zorana požalila Luni, da joj nije prijatno što je Kija previše blizu Filipa, koji je pevačicu više puta pokušao da osvoji. Zorana je odlučila da stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uzme u svoje ruke i da se prepusti emocijama sa Filipom.

Nakon razgovora sa blogerkom, pevačica je otišla do Đukića, a nekoliko minuta kasnije oni su počeli da se ljube u dvorištu, gde je Zoranu bilo sramota onoga što radi, a to je napomenula i svom izabraniku.

- Ne možemo da se ljubimo pred svima - rekla je Zorana Filipu, a u trenutku kada su se ljubili, stanari koji su bili u Beloj kući pevali su pesmu "U snu ljubim medna usta".

Od sinoć u "Zadruzi" postoji još jedan ljubavni par. Filip i Zorana više nisu mogli da sakriju emocije, a šta će se sve dešavati u njihovom odnosu, videćemo u danima ispred nas.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.