KONAČNO ZVANIČNA OBJAVA I FOTKA Nakon HITNOG odlaska u bolnicu, evo GDE je Šumadinac! A NIKO ne zna...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2019, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO ZVANIČNA OBJAVA I FOTKA Nakon HITNOG odlaska u bolnicu, evo GDE je Šumadinac! A NIKO ne zna...

Iznenađenje...

Zoki Šumadinac, koji je u nedelju hitno zadržan u bolnici, imao je napad panike, a nije doživeo infarkt, kako su bile prve informacije.

 - Kako je već i poznato, produkcija ništa ne prepušta slučaju, te mu je odmah pružena medicinska pomoć, a on se trenutno nalazi u bolnici, gde najbolji lekari brinu o njegovom zdravlju i rade sve potrebne analize kako bi se postarali da mu pruže najbolju negu - saopštili su ranije sa "Pink" televizije. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Pre nego što je ušao u "Zadrugu", pevač je na svojim društvenim mrežama objavio podatak da će mu profile na Instagramu (naveo je dva zvanična) tokom njegovog boravka u Šimanovcima voditi PR tim koji će "jedini imati prave i validne informacije o svemu što se njega lično tiče".

Iako dugo nije bilo zvaničnih vesti o pevaču, na jednom od dva zvanična Instagram profila koje je pre šoua u Šimanovcima naveo kao validne izvore, pojavio se podatak da se Zoki vratio u "Zadrugu".

- Zoki nam se vratio u "Zadrugu" - stoji u storiju, ali fotografija koja je priložena uz taj tekst je zbunila pratioce tako da se još uvek ne zna da li se Šumadinac zaista vratio u rijaliti. Zasada to još niko ne zna, jer još nije usnimljen na imanju u Šimanovcima.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.