KONAČNO SE OPUSTILI! Pao prvi poljubac između Karića i Ive, jorgan se pomerao cele noći! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2019, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO SE OPUSTILI! Pao prvi poljubac između Karića i Ive, jorgan se pomerao cele noći! (VIDEO)

Nisu odoleli!

Nakon večerašnje emisije ''Pitanja novinara'', zadrugari su otišli u spavaću sobu, a Iva Grgurić i Stefan Karić su odlučili da se prepuste strastima ispod pokrivača.

Karić je zadrugarku milovao svuda po telu, a ona se trudila da njegove pokrete sakrije jorganom koji je konstantno navlačila na njih. Njihovi pokreti su ih ipak odali, pa je izgleda došlo do prvog poljupca koji nisu uspeli da sakriju od budnih kamera.

Podsetimo, Iva i Stefan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su imali tajni zadatak da skupe što više slatkiša i odnesu ih kod Drveta mudrosti, a kao nagradu za ispunjenje dobili su ručak na Rajskom ostrvu. Iako su svi očekivali da će se tada poljubiti, to se ipak nije dogodilo. Razlog je bilo to što je Karića taj datum podsećao na bivšu devojku Dijanu, pa je Ivi rekao da bi poljubac mogao da padne kroz par dana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

ISPLIVAO VIDEO SA ŽURKE: Luna ignoriše Marka - NON-STOP GLEDA SLOBU! A on završio kod Kije u separeu! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.