Izvor: Scandal.rs, 20.Mar.2019, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO SE DOGODILO ONO ŠTO JE CELA NACIJA ČEKALA: Suzana i Miki AKCIJALI u tuš kabini! (VIDEO)

Suzana Perović je sinoć u stopu pratila Mikija Đuričića i došla je za njim u kupatilo. Tu je usledila rasprava, a potom je ona njega bukvalno molila za seks. Ona je bila navalentna i nije dozvolila Mikiju da napusti kupatilo. Njih dvoje su potom se sklonili ispod kamere kako ne bi bili snimljeni, ali uzdasi The post KONAČNO SE DOGODILO ONO ŠTO JE CELA NACIJA ČEKALA: Suzana i Miki AKCIJALI u tuš kabini! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SUZANA MOLILA MIKIJA DA IMAJU SEKS Odvela ga u kupatilo, a onda je on uradio nešto neočekivano (VIDEO)

Izvor: Blic, 20.Mar.2019

Suzana Perović i Miki Đuričić su se žestoko posvađali a u jednom trenutku ga je ona čak i šutnula u nogu zbog čega je završila u zatvoru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.