KONAČNO PRIZNALA DA JE IMALA PLASTIČNE OPERACIJE, a evo kako je DALILA izgledala pre toga (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO PRIZNALA DA JE IMALA PLASTIČNE OPERACIJE, a evo kako je DALILA izgledala pre toga (FOTO)

Bilo je očigledno.

Prethodne noći tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" povela se tema oko estetskih zahvata Dalile Dragojević.

Zadrugarka nije krila da je uradila neke korekcije na svom licu, a evo kako je izgledala pre nego što je otišla "pod nož".

Ona je priznala da je korigovala usne, jagodice i bradu, a da je za nos čak morala da ode u totalnu anesteziju, kako bi odradila operaciju devijacije i rinoplastike.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dalila je ranije imala i drugu boju kose, pa je izgledala potpuno drugačije.

Whoop 😈😈😈 Madcon,Snoop and me ☺☺☺☺

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official) on Dec 5, 2015 at 9:33am PST

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: NAJPOTRESNIJI POLIGRAF IKAD! Anabela kroz jecaje: Majka me pokvarila kao osobu, htela sam da budem MRTVA, puderom sam krila MODRICE OD BATINA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.