KONAČNO OTKRILI ŠTA SU IMALI PRE RIJALITIJA! Isplivala PROŠLOST Cara i Milice - ovako je počela LJUBAVNA priča

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2022, 12:34

KONAČNO OTKRILI ŠTA SU IMALI PRE RIJALITIJA! Isplivala PROŠLOST Cara i Milice - ovako je počela LJUBAVNA priča

Samo nju primećuje u Beloj kući!

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" jedno od pitanja je bilo upućeno Milici Veselinović i Filipu Caru, koji su se noćas poljubili i ozvaničili vezu.

- Šta se to desilo između vas dvoje napolju? Nemogiće da ste kliknuli na prvu. Svakako ste mnogo slatki i mnogo vas volimo - glasilo je pitanje.

- Nismo imalo ništa napolju, ali trebalo smo da se vidimo i dopisivali smo se. Imali smo kontakt. Kad sam došao ovde mogu da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kažem da ima zanimljivih devojaka, ali jedina osoba sa kojom želim da se družim u tom smislu i da može nešto da postoji je Milica. Najveći problem je što je bila zaljubljena u Marka Markovića, mnogo se ponizila sa njim jer je on nju odbijao i mislim da još uvek nije emotivno čista i da i dalje još nešto oseća prema njemu - rekao je Car.

- E pa, ja ću uz Filipa da zaboravim Marka - dodala je Milica.

- Ja sam rekao kako mislim. Krenula je da se ponaša ratoborno, ja se bojim. Mlada i draga - nastavio je Filip.

- Kad smo izašli Filip mi se javio nešto bezveze za "Narod pita", posle toga smo se izvinili jedno drugom i dopisivali smo se. Nije krenulo muvanje, imali smo neobavezno dopisivanje - dodala je Milica.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.