KONAČNO OTKRILA: Milena Ćeranić priznala da je ZALJUBLJENA u OVOG muškarca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO OTKRILA: Milena Ćeranić priznala da je ZALJUBLJENA u OVOG muškarca!

Emotivno ispunjena...

Pevačica Milena Ćeranić svoj privatni život krije kao zmija noge, a osim kratke romanse sa Vukom Mobom, javnosti ni jedan njen dečko nije poznat.

Međutim, Milena je sada pred kamerama konačno progovorila o svom emotivnom statusu i priznala da je zaljubljena u jednog sportistu, a otkrila je i zbog čega krije detalje svog ljubavnog života.

- Zaljubljena sam. Ne ofiram se, samo nisam folirant, zaljubljena sam jako i to je to. Volim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da krijem što više svoj privatan život, tako imaš neki svoj mir, sačuvaš sebe - rekla je Milena o vezi sa sportistom u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal'' i dodala:

- Ni kada budem bila presrećna neću govoriti o tome. Koga ujede zmija i guštera se plaši. Opekla sam se, pa više neću da pričam na tu temu - poručila je pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.