KONAČNO: NOVI POČETAK - Andrej Atijas DOBIO PAPIR kojim POČINJE NOVI ŽIVOT? Ovo su SVI čekali (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2019, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO: NOVI POČETAK - Andrej Atijas DOBIO PAPIR kojim POČINJE NOVI ŽIVOT? Ovo su SVI čekali (FOTO)

Podelio sa svima!

Andrej Atijas se izjasnio u jednoj emisiji, a i mediji su preneli da se on neko vreme nalazio na jednoj klinici za za odvikavanje od poroka, u njegovom slučaju, alkohola. On je rešio da počne novi život i svi su ga u tome podržali.

On je danas podelio sa svojim pratiocima na instragramu radosnu vest da je dobio otpusnu listu sa klinike što je izazvalo buru komentara, pohvala.

- Novi list mog života - napisao je Atijas na fotografiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otpusne liste iz specijalne bolnice za bolesti zavisnosti.

Ovo je definitivno novi početak i momenat vredan ponosa za Andrejai njegovu porodicu i za svaku pohvalu, bez lažne skromnosti.

A post shared by @ndrejko (@atijasandrej) on Dec 17, 2019 at 5:28am PST

Mediji su preneli da je porodica stalno bila uz njega, što se vidi, njegovim brzim oporavkom i počinjanjem ispočetka potpuno trezveno.

On je postavio i selfi sa heštagovima:

- Čist sam, bez alkohola, nove pobede, rehabilitacija... - pohvalio se Andrej.

#rehabilitation #i'mclean #alcoholfree #novepobede

A post shared by @ndrejko (@atijasandrej) on Dec 18, 2019 at 8:01am PST

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.