KONAČNA ODLUKA - DEFINITIVNO KRAJ! Zadrugar rešio da PREKINE komunikaciju? UDALJIĆEMO SE I TO JE TO

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2019, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNA ODLUKA - DEFINITIVNO KRAJ! Zadrugar rešio da PREKINE komunikaciju? "UDALJIĆEMO SE I TO JE TO"

Rešio je!

Nejasan odnos Tare Simov i Mateje Matijevića već nedeljama privlači veliku pažnju gledalaca rijaliti programa "Zadruga 3". Lepa zadrugarka ne krije da je do ušiju zaljubljena u Matijevića, ali on joj ne uzvraća na isti način.

Umesto veze koju fanovi s nestrpljenjem iščekuju, između dvoje zadrugara dogodio se samo intimni čin, nakon čega je Tara pala u očaj.

Iako čitava kuća lobira da Mateja i Tara budu zajedno, zadrugar je u razgovoru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Markom Đedovićem rekao da "ne može protiv sebe".

- Rekao sam joj da ne možemo da budemo zajedno, ali da imamo strast. Pokušao sam da idem protiv sebe i ispalo je šta je ispalo - rekao je zadrugar, vidno kajući se zbog minulih dešavanja.

- Ispadam ja kriv, rekao sam ti da priznaš da li si zaljubljen i da ne povređuješ devojku. Ljudima koji vas posmatraju sa strane ništa više nije jasno - objasnio je Đedović.

- Udaljićemo se i to je to, da ne bih ja dodatno ispadao negativac - zaključio je Mateja.

Pogledajte detaljnije u video prilogu ispod teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.