KOMŠINICA Lune Đogani OTKRILA šta se dešavalo trenutak pre odlaska u bolnicu: Čulo se vikanje...

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2021, 13:35

KOMŠINICA Lune Đogani OTKRILA šta se dešavalo trenutak pre odlaska u bolnicu: "Čulo se vikanje..."

Trudnica je bila malo nervozna.

Luna Đogani je danas primljena u bolnicu Narodni front gde je već počeo porođaj, a komšinica ispod njih je Kuriru rekla da je u toku noći čula galamu iz njihovog stana.

A post shared by Luna Djo Miljkovic (@luna_djogani)

Budući tata Marko Miljković se oglasio i kratko rekao: "Još nije vreme za čestitke".

Kumšinica koja živi sprat ispod njih rekla je da je čula neku viku i povišen glas i da je čula >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lunine reči: "Požuri, požuri". Međutim, ovo je ništa nije iznenadilo, kako je rekla, jer stalno čuje povišene glasove iz njihovog stana.

Podsetimo, Luna i Marko Miljković su odlučili da se ćerka zove Mia, a svi u porodici su sa nestrpljenjem iščekivali ovaj dan. Sve njene fotografije u proteklih nekoliko dana su bile posvećene bebi i načinu na koji se sprema za ćerkin dolazak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.