Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 13:00

KOMŠIJE VIDELE DA RADI OVO ZA 20 EVRA: Brenina snajka danas uživa u LUKSUZU, a tek šta je radila u Brusu

Kako je jednom prilikom ispričao komšija njene porodice, Brenina snajka je bila odličan đak i završila je gimnaziju u Brusu i uvek je bila uzorna devojka.

Viktor Živojinović pomirio se sa devojkom Sandrom Miljaković, sa kojom je nedavno imao krizu u vezi, kada su raskinuli na određeni period. Njih dvoje sada ponovo uživaju u ljubavi, a atraktivna plavuša od samog početka romanse sa Breninim sinom privlači veliku pažnju piše Alo.

Iako je zbog veze sa Viktorom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << već dve godine pod budnim okom javnosti, Sandra se, kako se priča, uopšte nije promenila.

Sandra Miljaković potiče iz sela Budilovina nadomak Brusa, gde i sada živi njena porodica, koju ona često posećuje. Iako mnogo vremena provodi u vili Živojinovića, Sandra sama plaća stan u Beogradu, u kojem živi, studira na Filološkom fakultetu i radi kao šminkerka, što joj donosi prihode.

A post shared by Sandra Miljakovic (@sandramiljakovic)

Kako je jednom prilikom ispričao komšija njene porodice, Brenina snajka je bila odličan đak i završila je gimnaziju u Brusu, uvek je bila uzorna devojka, a radila je u poljoprivredi za nadnicu od 20 evra i niko je ne pamti po skandalima.

To je svojevremeno potvrdio i Sandrin otac.

- Poštujem njen izbor i dopada mi se Viktor, deluje mi da je lepo vaspitan. Nismo ga još upoznali jer ga Sandra nije dovodila kod nas. Smatra da je još rano za tako nešto i da su još mladi za neki dalji korak, i ja to poštujem. Ona je lepo vaspitana, uvek je bila odličan đak, student, dete za primer. Zna i da kuva, skoro je kuvala slatko, bila je u Budilovini pre dve nedelje. I dalje plaća stan u Beogradu. S dečkom je u vili verovatno zbog korona virusa, lakše je kad su zajedno. Inače, ona odmalena ima radne navike, radila je kod mene u radnji, brala je kupine za nadnicu, ničega se ne libi. Evo, sad kad je dolazila u Budilovinu, išla je u kuću moje majke, svoje bake, koja ima 86 godina i negovala ju je, pomagala joj. Sredila joj je celu kuću, oprala zavese, ma sve radi. Mogu da kažem da me nije obrukala - rekao je Sandrin otac Zvezdan prošle godine za domaće medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.