KOMPLET SNIMAK HAOSA - DISKVALIFIKACIJA: Vadili joj jezik! Prvo ga je UDARILA, POLOMILA mu nos (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2018, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOMPLET SNIMAK HAOSA - DISKVALIFIKACIJA: Vadili joj jezik! Prvo ga je UDARILA, POLOMILA mu nos (VIDEO)

Nemile scene. Da li sledi diskvalifikacija zbog eventualnog fizičkog kontakta?

Nakon što su se zadrugari vratili iz nedeljne kupovine, nastao je opšti haos! Prvo je planula Nadežda Biljić, jer su joj nestale cigare, a onda je do sukoba došlo između Darije Stević i MC Damira. Kako saznajemo, ona je fizički nasrnula na njega jer nije dobila svoje namirnice, već joj je Damiro ukrao sav novac, a i prozivao joj porodicu.

Čitav snimak haosa pogledajte ispod: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Darija je bila van sebe, urlala je i plakala, a onda je ispred hotela pala i počela da povraća. Obezbeđenje je brzo dotrčalo kako bi joj ukazalo pomoć, ukućani su se pitali da nije u pitanju epi-napad. Zlata je posvedočila da ga je Darija udarila po licu, izobličila ga i da mu je "polomila nos" - nejasno je samo ostalo da li je to rekla u žargonu ili da mu je nos zaista slomljen.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

DIVNA ODLUKA: Nećete verovati šta je Andrej učinio za Anabelu - bila je oduševljena! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZABRINULA SVE Učesnica Zadruge KOLABIRALA, pomoć odmah stigla u rijaliti! (VIDEO)

Izvor: Blic, 01.Okt.2018

Takmičarka rijalitija "Zadruga" Darija Stević žestoko se iznervirala zbog MC Damira, sa kojim se u toku današnjeg dana u više navrata posvađala, pa je urlala u šou programu "Pinka", dok su je svi posmatrali u čudu, a onda joj se u jednom momentu slošilo.

Nastavak na Blic...

Nadežda potpuno izgubila kontrolu, urlala i vrištala od plača, obezbeđenje je držalo! (video)

Izvor: Svet, 02.Okt.2018, 11:32

Nakon što je primetila da joj je neko ukrao cigarete, Nadežda Biljić je napravila pravu dramu u “Zadruzi 2”.. Nadežda je otišla na kapiju i govorila kako želi da ide kući, a zatim je otišla u Rajski vrt gde je razgovara sa Drvetom mudrosti.. Pevačica se posvađala i sa Minom Vrbaški. Nadežda...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.