KOLAPS ZA CRNIM STOLOM! MARTINA ZALJUBLJENA U ŠA? Muvali ste se! Petrovićeva završila u suzama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2022, 08:44

KOLAPS ZA CRNIM STOLOM! MARTINA ZALJUBLJENA U ŠA? "Muvali ste se!" Petrovićeva završila u suzama (VIDEO)

Rasplakala se!

U toku "Pretresanedelje" Voditelj Milan Milošević pokrenuo je temu o zaljubljenosti Martine Petrović u Nenada Aleksića Ša.

- Ja kad sam ušla pričale smo o April i njenoj prijateljici Dudi, koliki je ološ ispala. Ona je mene pitala kako je predstavljena, ja sam rekla da prestane da pravi gluposti, jer ispada psihopata. Rekla sam joj da fokus nije na njoj i da kad je Ša vređa i ponaša kao budaletina. Rekla sam neke stbvari koje nisam trebala, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a osećala sam tako. Isto sam pričala i Ša, da prestane da vređa. On je stariji čovek, ima 42 godine... Ja dok sam bila ovde povezala sam se sa Tarom, ona mi je drugaricam prema Ša ništa ne osećam. Napolju imam nešto, simaptije, emcoije, ovde me ništa ne interesuje. Pričala sam sa Ša jer mi je Sandra rekla da pričam sa njim kad se ponaša kao budala - govorila je Martina.

- Ja sam tebi lepo rekao za "crno srce" i rekao sam da dečko ima devojku. Sve to brdo deziformacija. Ja sam uvek bio tu za Dudu, ona će jedno da kaže Tari da bi je primirila. Duda će meni da kaže jedno, Tari drugo, a njoj treće. Meni Tara nije verovala za neke stvari, ali prenosi dezinformacje, a ti si ušla sa dezinformacijama. Tara mi je rekla u pušionici "Da li misliš da bih te pogledala da je crno srce ovde?". Ja sam jedini bio tu za Taru, tad nije postojalo crno srce - urlao je Ša.

- Je l' ste se vas dvoje muvali oko psa? - pitao je Milan Milošević.

- Ne, devojka je bila super i fina. Video sam gde će da bude April... Divna je bila. Rekao sam Martini da nakon svega što je pričala Tari, zašto priča bilo šta? - odgovorio je reper.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.