KOLABIRAO, PA GA REANIMIRALI: Gledaoci POTRESENI! Produkcija OKRENULA KAMERU! Uleteo unutra pa se SRUŠIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 09:09

KOLABIRAO, PA GA REANIMIRALI: Gledaoci POTRESENI! Produkcija OKRENULA KAMERU! Uleteo unutra pa se SRUŠIO

Da li je moguće da su Maja i Janjuš uradili nešto dobro?

Kontroverzni rijaliti par Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš uživali su sinoć (koliko je to moguće u njihovom slučaju) na rajskom ostrvu.

Njih dvoje su se dobro pokazali u igrama kod Ognjena Amidžića u borbi sa drugim "zadrugarskim" parovima pa su prigrabili ovu romantičnu nagradu.

iako su i u emisiji počeli da se svađaju, njih dvoje su porazili Kristijana i Kristinu sa jedne, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a Filipa Cara i Aleks sa druge strane, gde je čini se, Car opstruisao igru jer nije želeo da se osami sa Aleksandrom.

Međutim, da se vratimo na priču. Verovali ili ne, Maja i Janjuš su juče učinili jedno delo na kojem im se divi cela nacija. verujemo da vam je teško da poverujete da su njih dvoje uradili nešto dobro, ali tako je.

Dok su obedovali na ostrvu njima je u kuću uleteo vrabac kojije prestravio maju, ali i dvometraša. u sledećem momentu vrabac je kolabirao i srušio se, a ovaj čudan par je krenuo da ga reanimira. Maja je panično vikala, dok je Janjušević polivao jadnu pticu vodom i pokušavao da je povrati.

Pogledajte kako je to izgledalo!

Ovde je jadan ptičica uletela u apartman na ostrvu.

A ovde su Janjuš i Maja pristupili reanimaciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.