KOCKA SE SA OGROMNIM HONORAROM: Mitrovići Miljani Kulić dali  novu šansu, a ona OTKAZALA ulazak u Zadrugu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 14:31

KOCKA SE SA OGROMNIM HONORAROM: Mitrovići Miljani Kulić dali novu šansu, a ona OTKAZALA ulazak u "Zadrugu"

Ko ovu dramu režira...

Boravak Miljane Kulić u rijaliti-formatima uvek je ispunjen dramom i kršenjem pravila.

Bivša takmičarka "Zadruge" nedavno je diskvalifikovana, a bilo je reči i o basnoslovnoj kazni koju mora da plati. Međutim, očekivano, produkcija uvek za Nišlijku nađe rešenje, te je vraća bez obzira na sve ispade.

- Zadrugari, zvanično vas obaveštavamo da je Miljana diskvalifikovana zbog samoinicijativnog napuštanja Zadruge, a televizija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Pink" će u skladu sa njenim ugovorom pokrenuti tužbu po hitnom postupku i potraživati 100.000 evra na iznos kazne. Pozdrav Veliki šef - glasilo je pismo nakon Miljaninog bekstva.

Honorar Kulićeve po pisanju medija nije zanemraljiv, pa je rijaliti-zvezda odlučila da ipak moli za povratak.

Kako se pisalo, Miljani je bio obećan honorar od 3.000 evra, na nedeljnom nivou. Što bi, da je ostala deset meseci, iznosilo oko 120.000 evra. Takođe, pisalo se da je Nišlijka molila Mitroviće za drugu šansu, a po svemu sudeći to joj je i uspelo:

- Da li smo spremni za subotu? Ovog puta do kraja i do pobede! Ovog puta nema predaje, stara Miksi se vraća u punom sjaju! A za moj rođendan 25. septembra, se tek spremite za ludilo mozga - napisala je Miljana, pa se zahvalila čelnim ljudima i publici koja je glasala u anketi da je vrate.

- Hvala još jednom na pruženoj poslednjoj šansi Milici i Željku Mitroviću i hvala vama, narode, koji ste odlučili vašim glasovima da mi se da još jedna šansa - poručila je Kulićeva, koja je ubrzo i otkazala svoj ulazak zbog pomenutog rođendana (detaljnije OVDE).

Da li će Miksi ponovo ući u "Zadrugu" i još bolje pitanje da li će u njoj izdržati do kraja i bar jednom uspeti  da dostigne pobedu u svojoj predugoj rijaliti-karijeri, ostaje da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.