KO SE OVOME JOŠ NADAO? Jedno od OVO dvoje zadrugara sutra NAPUŠTA Zadrugu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2018, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO SE OVOME JOŠ NADAO? Jedno od OVO dvoje zadrugara sutra NAPUŠTA "Zadrugu"! (VIDEO)

Nominovani za izbacivanje!

Prošlo je nešto više od mesec dana od početka "Zadruge", ali i šire. Veliki broj zadrugara je već napustilo ovaj šou program, a sutra će se na tom spisku naći još jedno ime.

Večeras su zadrugari, ali i gledaoci, dali svoj glas i odlučili ko će noć provesti u sobi za izolaciju, a onda sutra zauvek napustiti "Zadrugu 2". Ovonedeljni Vođa, Miljana Arsić, za svoje potrčke postavila je Zerinu Hećo i Baneta Čolaka, a ukućani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su morali da glasaju za jednog od njih dvoje i odlučili da to bude Bane Čolak.

- Hteo sam da idem tamo, bolje ona nego ja. Svi ljudi znaju da ja nikome nisam prilazio i rekao da glasaju za mene - rekao je Čolak.

Pogledajte rezultate

I gledaoci koji verno prate ''Zadrugu 2'' imaju pravo da nominuju jednog od njih, a večeras je njihovu najmanju podršku ima Marija Jovanović.

- Meni je to sasvim okej, donekle sam i želela ovo - rekla je kratko glumica.

Ovo dvoje zadrugara boriće se u igri, a onom ko pobedi glasovi će biti duplirani. Ko će napustiti ''Zadrugu 2'' saznaćete sutra uveče.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.