KO JE ZVEZDAN DA MU SVI ĆUTE?  Šmizla ŽESTOKO POTKAČILA: POMIRIĆE SE? Ja ne znam šta se dešava sa Anom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 05:37

"KO JE ZVEZDAN DA MU SVI ĆUTE?" Šmizla ŽESTOKO POTKAČILA: POMIRIĆE SE? "Ja ne znam šta se dešava sa Anom!"

Oglasila se za SrbijaDanas!

Jovana Novakov Šmizla, buduća učesnica Zadruge 6, ali i najbolja prijateljica Ane Ćurčić, koja je zatresla Belu kuću svojim ulaskom, oglasila se za SrbijaDanas te nam otkrila detalje iz spoljnog sveta.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić je javno raskinuo i pravio bebu Anđeli Đuričić, što sada sve poriče. Šmizla nam je otkrila da joj nije jasno ko je Zvezdan, kada ga se svi plaše, te sa čuđenjem prokomentarisala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dosadašnje učešće svoje drugarice, komentarišući da se nada da se neće pomiriti, budući da sve ide u tom smeru.

- Ona je ušla isključivo zbog sebe, što je na samom ulasku i pokazala, ali kako sati i dani prolaze, ne kapiram šta joj se dešava. Volela bih da znam iskreno…. A što se tiče pomirenja , ja se nadam da neće (to je samo moja nada jer se tamo dešavaju "čuda") jer ce povrediti ljude koje ne bi trebala da povredi. - rekla je Jovana za SrbijaDanas.

- Anđeli mislim da nema potrebe bilo šta toliko da priča, fokus treba da joj bude Zvezdan,on je prevario i izdao ne Anđela. Ne branim je da se razumemo, ali mislim da sa njim ne treba onako da komunicira a da sve istresa samo na Anđeli. Bar oboje da ih nagazi , a zna ona itekako…. A što se tiče druženja sa Aleks nemam ama baš nikakav komentar! Što se tiče Zvezdana, presmešno mi je kad vidim da njih 50 stoji mirno dok on šeta i vileni, drami, šta god! Neka mi samo neko objasni ko je i šta on da mu ćute svi, nisu mu prijatelji da ga ispoštuju da ne napravi sr*nje ili da se ne diskvalifikuje, ovo mu ćute iz klasičnog nekog straha - zaključila je Šmizla za naš portal.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.