KO ČEKA TAJ I DOČEKA! Suočavanje BIVŠEG i SADAŠNJEG: Car PROVOCIRAO Mišela, a on mu OVAKO uzvratio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 15:18

"KO ČEKA TAJ I DOČEKA!" Suočavanje BIVŠEG i SADAŠNJEG: Car PROVOCIRAO Mišela, a on mu OVAKO uzvratio!

"Bilo bi ružno da kažem za Minu da mi je kombinacija!"

Petak posle podne rezervisan je za radio emisiju "Delegati" koju vode Marko Janjušević Janjuš i Filip Car.

Oni su pozvali da im se, u emisiji, pridruži Mišel Gvozdenović koji je u još uvek nerazjašnjenom ljubavnom odnosu sa Minom Vraški, inače Filipovom bivšom devojkom.

- Imaš stav, retko si normalan momak, pogotovu oko nje, koja je moj bivši partner ludila, drago mi je da je sa osobom poput >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njega, da ne radi neka ludila, on je stvarno momak koji vredi, a sada ćemo čuti njega, šta imaš reći posle osam meseci. Bio si povezivan sa Milicom, sa Draganom je mirisalo da ćete i ući u odnos neki, bilo je šetnjica, dočekao si svoj red, pa da čujemo tvoje mišljenje..? - rekao je Car.

- Ko čeka taj i dočeka, čuli ste moj stav od početka, moj plani nije bio da igram neku igru, došao sam sam, planirao sam da izađem sam, ali mi se desila ta neka sitaucija, nisam bio zaljubljen u Minu, da sam krio te neke poglede sa Minom, desilo se to od skorije, to je nekako kliknulo, rekao sam opet, to nije nikakav inat tebi ili nekom bivšem partneru, Mina je lepa i zgodna devojka.

- Nismo konkretno u vezi, imali smo baš neku, nismo ni kombinacija, to je jako ružno, na nekom smo početku, baš sam juče komentarisao za stolom, njeno društvo je bilo tu, Rialda, Kenan i Nataša, Mina je malo konfuzna po tom pitanju, kao definicija šta je sada, Mina se smorila malo, pokušao sam da joj objasnim, ja i napolju tako funkcionišem, ako se poljubim sa nekim dva, tri puta ne znači da smo u vezi, imala je problema sa bivšima, tu si ti, eto i Fran.

- Želim da dam kako njoj, tako i sebi vremena, Mina mi se dopada, provodimo zajedno vreme, spavamo zajedno, jako bi ružno bilo da kažem za Minu da mi je kombinacija! Filip je njena prošlost, ja sam možda neka njena budućnost - ispričao je Mišel.

Detaljnije pogledajte u videu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.