KLOŠARKE I PROSTITUTKE! Filip Mijatov razvezao jezik! Otkrio šokantnu TAJNU zadrugarke - dete sa ulice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2019, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLOŠARKE I PROSTITUTKE! Filip Mijatov razvezao jezik! Otkrio šokantnu TAJNU zadrugarke - dete sa ulice!

Ana je poslala da ga provocira...

Filip Mijatov je postao poznat javnosti zbog Ane Korać, koja je tvrdila da nije bila sa njim, niti da ju je on finansijski pomagao, a onda je on počeo da iznosi detalje koje starleti nisu išle u korist.

Anina bivša drugarica Tara Simov je izjavila kako je Filip zavisnik od heroina, a evo šta je on imao da kaže na to:

ŠTA MU JE? Zadruga 3 još nije ni počela, a Tomović već BESAN, REŽI i PLJUJE sve u karantinu! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Snimak za NEVERICU!

- Ohoho, sad ćete videti kako ću da kriziram od heroina i kako sam navučen na heroin. Ta ista Tara Simov je rekla da sam bio sa majkom Mine Vrbaški. Ona je poslata od Ane ili produkcije da me provocira. Ajde da uzmemo detektor laži i svo troje Ana, Tara i ja da idemo u Amidži šou. To što pričaju klošarke i prostitutke... (ostao je nedorečen Filip, verovatno želeći time da kaže da to što pričaju nije istina).

- Ma šta vam je kakva Tara, dete u domu za nezbrinutu decu, majka na robiji, u Zabeli, vodio sam Taru nekoliko puta tamo. Nismo se mi družili, ja sam joj pomagao, to je jedno dete koje je živelo na ulici.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.