KLONI SE OŽENJENIH MUŠKARACA! Kija Kockar ŽESTOKO osudila Majin odnos sa Janjušem (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2020, 04:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"KLONI SE OŽENJENIH MUŠKARACA!" Kija Kockar ŽESTOKO osudila Majin odnos sa Janjušem (VIDEO)

Opasna je...

Maja Marinković i Milan Petković su tokom prethodnih dana vredno vežbali kako bi oduševili milionski auditorijum svojim performansom. Naime, njih dvoje su se predstavili pesmom "Beograd priča" koju u originalu izvode Emina Jahović i Dženan Lončarević.

Kada su njih dvoje zapevali, svi u bekstejdžu, ali i u studiju su se naježili. Malo je reći da je Petković svojim glasom raznežio sve, a Maja mu je u svemu parirala, te su pokazali da su odličan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tandem.

Nakon nastupa, usledili su komentari žirija koji su bili i više nego pozitivni.

- Milane, anđeoski glas, Majo, ti si ga odlično ispratila - rekla je Ljupka.

- Milane, izaći ćeš odavde kao veliki pevač. Majo, prezgodna si. kloni se oženjenih muškaraca, kažem ti ovo dobronamerno - rekla je Kija.

- Majo, bila si divna, oduševila si me, lepo izgledaš. A ti konju (Milane). Sad je Kija rekla nešto lepo o tebi, da izađeš odavde bez mrlje. Da znaš da pevaš, to svi znaju i pevaćeš kada izađeš odavde. Super je sve bilo. Jedva čekam da radimo. Brate, imaš kvaliteta - rekao je Gastoz, a onda je prišao da ga zagrli.

- Kaži Matoroj, da je sve u redu. Sanja, ti i ja. Čekam te majmune - poručio je Gastoz Petkoviću dok ga je grlio.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.