KLADIONICE ZA EVROSONG SU OTVORENE! Favorit je zemlja koja nikad nije POBEDILA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2020, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLADIONICE ZA EVROSONG SU OTVORENE! Favorit je zemlja koja nikad nije POBEDILA! (VIDEO)

Euforija raste.

Iako još nisu poznati takmičari svih zemalja koje ove godine učestvuju na Evrosongu, kladionice su već otvorene i počelo je klađenje na pobednika 65. Eurosonga. Kao i svake godine, sajt eurosvisionworld.com skuplja sve kvote kladionica koje u ponudi imaju klađenje na Evrosong.

Trenutni favorit za pobednika Eurosonga je Litvanija, zemlja koja ima tek 2,7 miliona stanovnika i koja nikad nije ostvarila značajniji rezultat na ovom takmičenju. Litvaniju u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Roterdamu ove godine predstavlja bend "The Roop" iz Vilnijusa, a izvešće pesmu "On Fire", koja na službenom kanalu Evrosonga već ima više od dva miliona pregleda.

Druga na kladionicama je zgodna rumunska pevačica Roksen, koja je dobila 10 odsto šansi iako još nije poznato koju će pesmu pevati. Na nacionalnom natjecanju Roksen će izvesti pet pesama, a gledaoci će izabrati najbolju.

Објава коју дели ROXEN (@isroxen) дана 28. Феб 2020. у 6:18 PST

Ovo je prvih deset, a Srbija, koja večeras na programu ima drugo polufinalno veče potencijalnih učesnika na Evrosongu, nalazi se na 26. mestu, odmah ispod Hrvatske. Celu listu možete videti OVDE.

"Svi pravi PAPUČARI, kao ja, znaju kako ŽENE BIJU": Veljko nikad otvorenije o Bogdani i tome zašto neće da se odseli od Cece (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.