KIKI SLOMLJENA - GUŠI SE U SUZAMA! Brutalan raskid u vili - potresna scena nakon velike ljubavi! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2019, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIKI SLOMLJENA - GUŠI SE U SUZAMA! Brutalan raskid u vili - potresna scena nakon velike ljubavi! (VIDEO)

Teško će ovo podneti!

Posle emisije "Jutarnja kafica", usledio je brutalni raskid Kristijana Kikija Nikolića i Uroša Anđelića. Dok se Uroš veselio u dvorištu vile, Kiki je grcala u suzama i govorila: "Ne mogu ja više, ne mogu".

Nju je Uroš povredio jer ne obraća pažnju na njihov odnos, hladan je, a Kiki se baš zagrejala za njega!

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on Sep 28, 2019 at 3:49am PDT

Oni su svoju "ljubavnu" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vezu započeli onda kada je na žurci Uroš plesao sa Kikijem, a njoj se to naravno dopalo.

Da podsetimo, Uroš je napomenuo više puta da je sve to deo igre, ali Kiki to ne doživljava tako, već je sve pogađa kada je Uroš u pitanju. Kako će se odvijati ovaj odnos dalje, saznajte prateći svakodnevno takmičare u vili "Parovi".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.