KIJIN VRELI SNIMAK SRUŠIO INSTAGRAM: Guza hoće da ISPADNE iz bikinija! A tek grudi... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJIN VRELI SNIMAK SRUŠIO INSTAGRAM: Guza hoće da ISPADNE iz bikinija! A tek grudi... (VIDEO)

Razgolitila se.

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kristina Kija Kockar otišla je na odmor posle brojnih nastupa širom regiona i više nego uspešno započete karijere pevačice.

🍉

A post shared by K I J A K O C K A R (@kija_kockar__official) on Sep 21, 2018 at 3:16am PDT

Ona je sa kumom Vanjom Ibrahimović otišla na daleke i egzotične Sejšele gde uživa u primorskim lepotama kakvih ima samo na tom mestu.

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by K I J A K O C K A R (@kija_kockar__official) on Sep 21, 2018 at 3:25am PDT

Da sve ne ostane samo na prirodnim lepotama, potrudila se upravo Kija koja je na svoj Instagram stori postavila svoje vrele snimke u bikiniju. Pogled spreda ili otpozati, prosto se ne zna šta je veći praznik za oči.

Pogledajte i sami:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ODALE JE MINĐUŠE! Emina konačno UHVAĆENA sa novim DEČKOM: Njegov komentar na Instagramu ŠOKIRAO SVE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2018

Neuspeli pokušaj zablude!..Sadetin Saran, novi dečko naše pevačice, na društvenim mrežama objavio je prvu fotografiju sa Jahovićevom...KIJIN VRELI SNIMAK SRUŠIO INSTAGRAM: Guza hoće da ISPADNE iz bikinija! A tek grudi.. (VIDEO)..STANIJI ISPALA DOJKA, A KIKI JE ŠČEPAO PRED SVIMA! Da li će...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.