KIJA ZAPANJILA! Pevaću Luninu pesmu na nastupima, ali samo pod jednim USLOVOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2019, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA ZAPANJILA! Pevaću Luninu pesmu na nastupima, ali samo pod jednim USLOVOM!

Ko bi rekao!

Pevačica Kristina Kija Kockar spojila je lepo i korisno, te danju uživa na plaži na crnogorskom primorju, a noću nastupa.

Ona je otkrila da sprema novi repertoar u koji će uvrstiti i pesmu svoje nekadašnje suprnice Lune Đogani.

- Čula sam Luninu pesmu i pre nje. Demo-verzija koju je otpevala jedna devojka zvučala je odlično. Ne znam kako je Luna to otpevala, ali preslušaću. Ako mi se svidi i postane hit, pevaću je na nastupima. Uvrstiću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u repertoar, kao i sve novo što izađe i dopadne mi se - izjavila je Kockareva za "Informer".

Kristina je takođe rekla da više ne želi da daje marketing porodici Đogani i Atijas:

- Dosta sam pričala o njima. Toj porodici sa mnogo prezimena neću da dajem besplatnu reklamu. To sam uradila sad i nikad više - završila je Kija.

VRELI PAPARACO: Sanja Marinković se skinula u KUPAĆI i pokazala SAVRŠENO TELO na plaži! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.