KIJA SE OGLASILA - Pre Slobe, njen BIVŠI je prvi bio u novom stanu?! Evo šta je Kockareva rekla...

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2018, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA SE OGLASILA - Pre Slobe, njen BIVŠI je prvi bio u novom stanu?! Evo šta je Kockareva rekla...

Vrlo jasno!

Pobednica "Zadruge 1" Kristina Kija Kockar, juče je pred kamerama otkrila kako izgleda njen novi stan na Zvezdari, a potom je pričala o tome da je prvi i jedini poznati muškarac koji je dolazio u posetu bio njen bivši suprug Sloba Radanović.

Međutim, Osman Karić porekao je njene reči i otkrio to da je njegov sin Stefan bio u tom stanu pre Slobe, kao i to da joj je on pomogao da pronađe isti (detaljnije o toj vesti pročitajte OVDE).
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Kontaktirali smo Kiju kako bismo prvi saznali da li je to istina. Pitali smo je da nam otkrije kakav je njihov odnos trenutno i da li je Stefan Karić zaista bio u njenom stanu. Ona je odgovorila:

- Nemam Komentar. Hvala - bila je kratka Kockareva. Da li to znači da je Stefan definitivno njen BIVŠI prijatelj i da više nisu u dobrom odnosu?

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.