KIJA SE OBRATILA ŠAOVOJ ŽENI! Obe su javno PREVARENE - Kockareva joj poslala OVO! Aleksićka UZVRATILA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 13:42

KIJA SE OBRATILA ŠAOVOJ ŽENI! Obe su javno PREVARENE - Kockareva joj poslala OVO! Aleksićka UZVRATILA (FOTO)

Pružila joj podršku!

Supruga Nenada Aleksića Ša, Ivana Aleksić, uključila se uživo putem Instagrama sa Vladimirom Tomovićem, željna da govori o svemu što je zadesilo.

Ona je prvi put pričala otvoreno o tome šta je prošla nakon javne prevare koju je počinio njen suprug, a ujedno je otkrila i to da se čekaju papiri za razvod i da se nada da će se to što pre desiti.

Njeno obraćanje možete ispratiti OVDE, a ceo lajv pratila je i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobednica prve "Zadruge", Kristina Kockar, koja je takođe doživela javnu prevaru.

Ona je lajkovala snimak koji je nakon lajva ostao na profilu Vladimira Tomovića, a nedavno je Kija Ivani komentarisala i fotografiju.

Pogledajte rezultate

Kockareva joj je poslala srce, a Aleksićka joj je odgovorila takođe srcem.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.