KIJA PRELOMILA - 10.000 EVRA za Novu godinu! Odlučila KOGA će poljubiti U PONOĆ: A onda nešto JOŠ ŠOKANTNIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Dec.2018, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA PRELOMILA - 10.000 EVRA za Novu godinu! Odlučila KOGA će poljubiti U PONOĆ: A onda nešto JOŠ ŠOKANTNIJE

Kija je žena s planom

Kristina Kockar izvisila je za nastup 31. decembra, pa tako ipak neće pevati u inostranstvu, kako je ranije najavljivala.

Pobednica prve sezone "Zadruge" neće dočekati Novu godinu na bini jer je došlo do nesporazuma, pa su joj otkazali tezgu, a samim tim ostaće bez dogovorenog honorara.

- Desio se neki nesporazum između produkcije, menadžera i te treće strane koja je sve to organizovala, pa na kraju ispaštam ja - izjavila je Kija za Skandal.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
GLEDALI BEZ DAHA! Zalepili se za ekran kada je Veliki šef PUSTIO OVO u Zadruzi! Nastao MUK (VIDEO)

Kockareva nije baš oduševljena razvojem situacije, ali se ipak ne opterećuje previše. Biće rasterećena obaveza, pa će, kako je rekla, uživati u slobodnom danu.

- Mnogo mi je krivo, ali bože moj, to se dešava. Na kraju sam bila srećna što neću nigde nastupati, to jest što ću biti slobodna, ali zvali su me za neku dnevnu žurku. To još uvek treba da se potvrdi, tako da ću možda ipak imati nastup i osetiti tu zimsku čaroliju. Ukoliko ne budem radila, neću nigde izaći, nego ću Novu godinu provesti privatno, ali vam neću otkriti ko će dobiti poljubac u ponoć. Reći ću samo da će to biti meni veoma bliska i voljena osoba. To ne mora da znači odmah da je u pitanju emotivni partner. Kako god, sve i da ostanem sama, to jest ako ne budem okružena ljudima koje volim, neću otići na neko partijanje sigurno - dodala je ona.

OSTALO JE 2 SATA DO POČETKA: Nakon NAJVEĆEG haosa, u Zadrugu dolaze ONI, i to sa POSEBNIM zaduženjem

Kija progovorila o NOVOM DEČKU I TRUDNOĆI! Ou! A Sloba? Brutalno: "Lažov ostaje lažov!" (VIDEO)

- Ljudi s kojima smo pravili posao i dogovarali se nisu ispunili taj dogovor po našem ugovoru i iz tog razloga smo otkazali - rekao je za Kurir Kijin menadžer Goran Lečić.

Inače, Kija po nastupu uzima 4.000 evra, ali je za Novu godinu, po nezvaničnim saznanjima, trebalo da zaradi 10.000 evra.

Podsetimo, Kristina se nakon pobede u "Zadruzi" okušala u pevačkim vodama, pa je zapevala u grupi Ministarke. Pesma "Ne vraćam se na staro" postala je veliki hit, a nedavno je bivša stjuardesa dobila Oskar popularnosti u Valjevu i snimila duet sa folk zvezdom Stojom.

Odrekle se zarade: Milica i Seve rešile da ne pevaju

Milica Todorović u novogodišnjoj noći neće nastupati. Pevačica će posle dugo vremena napraviti pauzu kako bi praznike proslavila s porodicom.

- Stvarno želim da budem kod kuće i sa svojim prijateljima, posle 15 godina. Želim da budem bez šminke, u pidžami, da bude pečenje na stolu, torta, krastavčići. Malo da se odmorim ove godine. Jedva čekam da gledam i ja novogodišnji program jednom u životu - rekla je pevačica u "Novom jutru".

I njena koleginica Severina takođe neće tezgariti 31. decembra, pa je odlučila da ode na Maldive kako bi Novu godinu dočekala u toplijim krajevima. Ona se pohvalila fotkama na Instagramu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.