KIJA PLAČE ZBOG SLOBE: A njene suze KIDAJU DUŠU! Neke stvari se ne menjaju: Scena je pretužna (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2018, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA PLAČE ZBOG SLOBE: A njene suze KIDAJU DUŠU! Neke stvari se ne menjaju: Scena je pretužna (VIDEO)

Svi pate gledajući je.

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović su u utorak 20. marta 2018. godine bili  gosti u emisiji "Amidži šou", u kojoj je Ognjen Amidžić pokušao iz njih da izvuče stvari o kojima nisu pričali u "Zadruzi". Međutim, Sloba se sve vreme kontrolisao da ne kaže nešto zbog čega bi mogao da ima problem sa sadašnjom partnerkom Lunom Đogani, pa su gledaoci, ako je suditi po komentarima, ostali uskraćeni za iskrene odgovore sa obe strane.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Jedna od scena o kojoj se nakon emisije najviše priča jeste momenat kada je Sloba zapevao pesmu Adila Maksutovića "Maskendal". Kija je u tom momentu umalo zaplakala, što su primetili fanovi obe strane.

Njeni su joj slali podršku da izdrži, dok su Lunini i Slobini uživali u njegovim izjavama vezanim za novu ljubav, poručivši da i treba da plače kad vidi šta je izgubila.

Pogledajte rezultate

Pogledajte video i prisetite se i vi jedne od natužnijih scena "Zadruge 1":

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.