KIJA PEVALA NA PLEJBEK? Sloba ne želi više da ćuti! Otkrio ISTINU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2019, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA PEVALA NA PLEJBEK? Sloba ne želi više da ćuti! Otkrio ISTINU (FOTO)

Sve jasno...

Protekle noći u emisiji "Amidži šou" gostovale su dve dame, Milica Pavlović i Kristina Kija Kockar. Pored veoma interesantnih informacija iz svog privatnog života, njih dve su i uživo zapevale.

Na samom kraju emisije, Ognjen Amidžić je ugostio i Kijinog bivšeg supruga, Slobodana Radanovića, te su njih dvoje otpevali u duetu pesmu iz filma "A star is born".

Ovo je oduševilo sve gledaoce, koji su podržali ovaj spoj, ali bilo je i zluradih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komentara, koji su navodili da Kija navodno nije pevala uživo, što svakako nije istina. Ovo je potvrdio i Radanović na svom Instagram profilu.

- Kristina je pevala uživo, ne na plejbek, iskulirajte hejteri - napisao je Sloba u okviru svog storija.

Kockarevoj će sigurno značiti podrška bivšeg supruga, koji je ovim pohvalio njeno pevanje i čitav performans. Mnogi gledaoci su, gledajući ovaj snimak, komentarisali da se između njih dvoje ljubav još nije ugasila, a vi, ukoliko još niste pogledali ovaj duet Kije i Slobe, to možete učiniti u nastavku ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.