KIJA KRIVA ZA RASKID! Ivana dobila ŠUT KARTU: Karić posle raskida otišao u ZAGRLJAJ BIVŠE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2020, 07:40

KIJA KRIVA ZA RASKID! Ivana dobila ŠUT KARTU: Karić posle raskida otišao u ZAGRLJAJ BIVŠE! (VIDEO)

Presekao.

Stefan Karić je sinoć posle "Zadrugovizije" raskinuo sa devojkom Ivanom Šopić, pa se cele večeri nije odvajao od bivše devojke Jelene Pešić, kojoj mnogi mesecima zameraju što se meša u veze mnogim zadrugarima.

Ne samo da joj je pevao pesmu Ace Pejovića "Jelena", već nije nameravao da se odvoji od Pešićeve, iako je Ivana Šopić ronila gorke suze u krevetu zbog raskida.

Da podsetimo, Karić je zamerio Ivani nedolično ponašanje prema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovoj drugarici Kiji Kockar, koja nije imala lepe reči na račun njihove veze, zbog čega je na "Zadrugoviziji" nastao haos.

Detaljnije kako je sve izgledalo možete pogledati u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.