KIJA KOCKAR UHAVĆENA SA NOVIM DEČKOM i za portal Srbija Danas otkrila njegov identitet!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2018, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA KOCKAR UHAVĆENA SA NOVIM DEČKOM i za portal Srbija Danas otkrila njegov identitet!

Kratko i jasno da ne bude nedoumice!

Kristina Kija Kockar uhvaćena je sa novim dečkom! Paparaci su uhvatili bivšu ženu Slobe Radanovića nakon što je ceo dan provela sa jednim, javnosti nepoznatim, momkom na bazenu nadomak Beograda.

Pobednica "Zadruge 1" sve vreme je delovala zaljubljeno i srećno.

A post shared by KIJA KOCKAR (@kija_kockar__official) on Sep 22, 2018 at 7:21am PDT

- Kija je došla sa jednim momkom na privatni bazen na Zrenjaninskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << putu. Pošto se tu nalazi i restoran, njih dvoje su posle plivanja svratili da ručaju. Sedeli su jedno preko puta drugog i sve vreme se smeškali i ćaskali. Ona je pričala kako ima mnogo obaveza, pokazivala mu je nešto na telefonu, a on je kao zaljubljeni tinejdžer hipnotisano gledao u nju - navodi izvor za "Informer".

Nakon ručka napustili su restoran, a bivša stjuardesa je za momka za koga se sumnja da joj je novi dečko, odvezla kući svojim novim "audi A6".

- Nasmejana je izašla iz kola, a on je pognute glave sve vreme čačkao telefon. Ona se i malo okretala pre nego što je ušla u auto, kao da se plaši da ih niko ne uhvati zajedno. Kija je sela na mesto vozača, a on pored nje, i zajedno su se uputili ka njenom stanu - završava izvor.

A post shared by KIJA KOCKAR (@kija_kockar__official) on Sep 21, 2018 at 3:16am PDT

Pozvali smo Kristinu kako bismo proverili ove navode na šta je ona imala kratak odgovor za portal Srbija Danas.com.

- To mi je prijatelj i jedan od frizera - otklonila je sumnje novopečena pevačica, koja je jednom prilikom izjavila kako će kada se zaljubi i stupi u vezu to momentalno otkriti medijima.

Sevkine P*RNO fotke su hit! Sećate li se Karleušinog VIDEA? A tek ON! Flert u klubu - pa SILOVANJE?!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.