KIJA KOCKAR U ZADRUZI 2! Ponovo drama! Novi napad na LJUBAVNICU - nema kraja cirkusu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2018, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA KOCKAR U "ZADRUZI 2"! Ponovo drama! Novi napad na LJUBAVNICU - nema kraja cirkusu! (VIDEO)

Haos ne prestaje!

Bivša devojka zadrugara Tome Panića, Katarina Keti Ristić, nedavno je ušla u "Zadrugu 2", a smesta je stupila u sukob sa pevačicom Oljom Bajrami od koje je zahtevala da objasni zašto ju je ogovarala.

Keti je rekla da joj ne smeta to što između njenog bivšeg momka Tome i Olje sevaju varnice i simpatije, ali Zorica Marković je nakon sinoćnjeg programa, pokušavajući da utvrdi zašto je Ristićeva tačno ušla u rijaliti, ustvrdila da Keti pokušava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bude Kija Kockar u "Zadruzi 2", kao ljubomorna devojka koja ulazi da se obračuna sa, ovoga puta potencijalnom, novom ljubavnicom svog bivšeg.

DVOJE IZLETELO: Pogledajte KO je IZBAČEN iz Šimanovaca i ŠTA se po PRVI PUT desilo u Zadruzi

- Ne! Meni to ne treba, Zorice... Tomi se svidela Olja. I ja nemam ništa protiv toga da se njemu svidi druga devojka. Ali, ona me je ogovarala! Ja sam došla da pitam kako može da me ogovara kad me i ne poznaje... Ona sada manipuliše sa Tomom - pravdala se Keti.

- Nije nego vas dvoje manipulišete sa njom. Hoćete kadar... Tomo, ti si meni rekao da ćeš da priđeš Olji fejk - nastavila je Zorica sa optužbama da su Keti i Toma u dogovoru i da pokušavaju da iskoriste Olju da bi imali priču u rijalitiju. Poslušajte ceo ovaj razgovor u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.