KIJA ISPROZIVALA LEPU LUKIĆ: Istakla njen problem sa KOCKANJEM, pa objavila OVO - neumesno?! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020, 09:08

KIJA ISPROZIVALA LEPU LUKIĆ: Istakla njen problem sa KOCKANJEM, pa objavila OVO - neumesno?! (FOTO)

Čemu to?

Pevačica Lepa Lukić nije krila svoj problem sa kockom i o tome je nekoliko puta javno i govorila. Nedavno se u medijima pojavila i paparaco fotografija, na kojoj se vidi kako Lepa, sa maskom na licu igra poker.

Njena novopečena koleginica, bivša zadrugarka i od skoro pevačica, Kristina Kija Kockar, napravila je na svom Instagramu malo i neumesnu šalu, na konto Lepinog problema.

Ona se kockala u jednom kazinu, slikala čipove, a uz fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napisala:

- Buduća Lepa Lukić - napisala je Kija.

Da li smatrate da je ovo u redu?

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

(VIDEO) EMOTIVNI TRENUTAK U DOMU RAŽNATOVIĆA Cecin otac u naručju drži malog Željka, a tek da čujete šta Veljko priča u pozadini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.