KIJA I SLOBA ZAJEDNO, isplivala slika kao DOKAZ! Sada i zvanično - dok Luna tuguje, oni... VAN SRBIJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2018, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA I SLOBA ZAJEDNO, isplivala slika kao DOKAZ! Sada i zvanično - dok Luna tuguje, oni... VAN SRBIJE!

Ovo ste svi čekali!

Vest koja je odjeknula estradom jeste da bivši supružnici Kija Kockar i Sloba Radanović po prvi put nastupaju ZAJEDNO!

Na oduševljenje mnogih, ovo će se konačno desiti i to za manje od deset dana. Njih dvoje zajedno će putovati u Nemačku na nastup, što znači da će imati dosta vremena da popričaju o svemu.

Pevač se danas prisetio svoje bivše supruge, te je na Instagram stori okačio OVO, a izgleda da mu se želja (da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponovo bude sa njom) ispunila i brže nego što je mislio.

Kako će ovo teći, možemo samo da zamišljamo, ali verujemo da će ih put ponovo spojiti, a možda i povratiti njihovu ljubav.

❌❌ Samstag 29.09.2018 ❌❌ ◾◾️◾️ SLOBA RADANOVIĆ◾◾️◾️ ◾️◾️◾️ KIJA & MINISTARKE◾️◾️◾️ Supported by: DJ Josepo Tischreservierungen unter ☎️ 0157 75911060 ☎️ oder per Kurznachricht (Facebook), bitte mit Namen und Personenzahl. KöClub Adersstr. 17-19 40215 Düsseldorf EINLASS AB 23H SEE YOU / VIDIMO SE @sampanjactatica @kija_kockar__official @ministarkeofficial_ @at_dizajn @koe_club_duesseldorf @dj_josepo

Објава коју дели KÖ Club Düsseldorf (@koe_club_duesseldorf) дана 17. Сеп 2018. у 9:36 PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.