KIDNAPOVANA MAJKA RIJALITI UČESNICE! Upravo je saznala - NEMOĆNA je, davi se u suzama: Samo da SVANE

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2022, 23:15

KIDNAPOVANA MAJKA RIJALITI UČESNICE! Upravo je saznala - NEMOĆNA je, davi se u suzama: "Samo da SVANE"

Užasno se oseća!

Transrodna pevačica i bivša takmičarka rijaliti programa "Parovi" Nataša Maza večeras je na društvenim mrežama objavila da joj je majka oteta, a za portal Srbija Danas.com otkrila je kako se oseća i ko je poslednji bio u kontaktu sa njenom majkom.

Pevačica je prvenstveno na društvenim mrežama objavila uznemirujuću vest i apel da joj pomognu.

- Mama mi je oteta. Zvala sam policiju milion puta. Ili se ne javljaju ili prekidaju vezu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ne znam više šta da radim, pomozite! - napisala je Nataša.

Nakon ove objave, Nataša Maza se oglasila za naš portal i otkrila kako se oseća.

- Osećam se užasno! Zvala sam policiju, ali niko ne reaguje. Bila je sa jednom ženom koja je čuva, ali sad mi se ni ona ne javlja na telefon! - rekla je Nataša kroz suze, pa dodala:

A post shared by Natasa Maza (@natasamaza)

- Samo da svane jutro! - rekla je uznemirena pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.