KATASTROFA! Da li je ovo moguće? Njena KARTA ZA ULAZAK u sedmu sezonu rijalitija Parovi je bio S*KS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2018, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KATASTROFA! Da li je ovo moguće? Njena KARTA ZA ULAZAK u sedmu sezonu rijalitija Parovi je bio S*KS!

Koliko daleko su spremni da idu?!

Bivša manenkenka i pevačica danima unazad vodi nesnosne rasprave sa Milutinom Radosavljevićem Milije, koji je pred milionskim auditorijumom obelodanio da su imali s*ks pre rijalitija.

Učenica rijalitija "Parovi" Voljenka Ilić svesna da ne može da prevari detektor laži u emisiji "Parograf" priznala je zbog čega je bila intimna sa Radosavljevićem:

- Imala sam s*ks sa njim radi preporuke za ulazak u rijaliti. Želela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam na neki način da se revanširam što će me preporučiti, a onda on nije ispao džentlmen kada je ispričao nešto što je rekao da nikada ne bi - objasnila je takmičarka.

U celu priču umešao se i Milijev otac, Rakac, koji se sinoć pojavio u emisiji "Roditeljski sastanak".

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

"SAZNALA SAM NEKE STVARI..." Sara najiskrenije progovorila o RASKIDU sa Vojketom! Očajna je... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.